Forum Forum Ford Mondeo MK2 - Wszystko o FORD MONDEO MK2 ZAPRASZAMY :) Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Mondeo MK2 radio 7000 RDS + Zmieniarka

 
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ford Mondeo MK2 - Wszystko o FORD MONDEO MK2 ZAPRASZAMY :) Strona Główna » Nasze car-audio Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Mondeo MK2 radio 7000 RDS + Zmieniarka
Autor Wiadomość
kat13
Nowy na forum


Dołączył: 28 Kwi 2011
Posty: 7
Skąd: Jastrzębie Zdrój

Post Mondeo MK2 radio 7000 RDS + Zmieniarka Odpowiedz z cytatem
Witam posiadam w moim mondeo radio 7000 RDS + Zmieniarka , wszystko działa ok lecz w dziwny sposób straciło się wyświetlanie wyswietlacza w radiu , wszystko inne działa normalmie .
Działo to sie etapami raz był raz nie i tak kilka razy potem wcale już nie wyświetlało , odpinałem akumulator na całą noc kod wpisywałem po omacku zeby zadziałało , stacje które zaprogramowałem trzyma normalnie .
Jaka może być przyczyna czy może trzeba wyciądnąć radio i odpiąć kostki ??

_________________
Ford Mondeo Kombi 2,0 + GAZ 96r GHIA
Czw Kwi 28, 2011 08:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama







Czw Kwi 28, 2011 08:17
deusx
Nowy na forum


Dołączył: 15 Kwi 2011
Posty: 9

Post Odpowiedz z cytatem
Może wyświetlacz się po prostu w radiu popsuł, postaram się znaleźć innego mondka i spróbować tam radio podłączyć.
Nie Maj 01, 2011 09:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Karol
Forumowicz


Dołączył: 08 Lut 2011
Posty: 52
Skąd: Warszawa

Post Odpowiedz z cytatem
ogólnie radio forda ma kiepską jakoś dzwięku więc się nie opłaca go naprawiać,lepiej kupić radyjko na dn2 lub dn1 i różnica jest kolosalna chyba że nie przeszkadza tobie brak tonów niskich i wysokich to ci mogę odsprzedać swoje radyjko za tanie kaskę posiadam model 5000
jak chcesz pisz na GG 28535760
Sob Maj 07, 2011 07:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
zizitop901zizitop
Wymiatacz


Dołączył: 22 Maj 2014
Posty: 187
Skąd: Mrągowo

Post Odpowiedz z cytatem
a rdio 5000 nie ma regulacji tonów? a wyświetlacz nie wyświetla segmętów? winny jest łącznik wyświetlacza z plyą pcb zluzował się przesunoł nie ma styku od drgań i ze starości da sie naprawić

_________________
miód jest dla mięczaków prawdziwi twardziele żują pszczoły
Pon Lis 17, 2014 10:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama







Pon Lis 17, 2014 10:08
Wyświetl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ford Mondeo MK2 - Wszystko o FORD MONDEO MK2 ZAPRASZAMY :) Strona Główna » Nasze car-audio Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Forum Ford Mondeo MK2 - Wszystko o FORD MONDEO MK2 ZAPRASZAMY :)  

To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group
Design by Vjacheslav Trushkin / Easy Tutorials (Photoshop Tutorials)